SMW 2117 SS SENCOR MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ

Leírás

A Sencor SMW 2117SS egy letisztult, mégis elegáns megjelenésű rozsdamentes acél borítású szabadon álló mikrohullámú sütő. Az akár 700 W teljesítményre képes készülék manuális vezérlésű. A 17 literes kapacitás mellett öt különböző fokozattal lett felszerelve, továbbá elérhető a kiolvasztási funkció, valamint beépítésre került egy maximum 30 perces időzítő. A 245 mm átmérővel rendelkező forgó tányér ideális a háztartásokban leggyakrabban előforduló edényekhez, tálakhoz.

6 KÜLÖNBÖZŐ TELJESÍTMÉNY SZINT

Az egész folyamat egyszerű, praktikus és mindenekelőtt gyors! A hat üzemmód az egyes ételek és élelmiszerek mikrohullámú teljesítményének csökkentésére vagy növelésére szolgál. Kiválóan alkalmas melegítésre, főzésre, de ételek kiolvasztására is. Csak forgassa el a szabályozót, állítsa be a kívánt üzemmódot és időt 30 percen belül.

·       LOW – Alacsony teljesítmény 17 %
·       DEFROST – Kiolvasztás 40 %
·       M.LOW – Közepesen alacsony teljesítmény 48 %
·       MEDIUM – Közepes teljesítmény 66 %
·       M. HIGH – Közepesen magas teljesítmény 85 %
·       MAX – Maximális teljesítmény 100 %

EDÉNYEK ÉS TÁLAK

A mikrohullámú sütőbe olyan edények használata az ideális, amelyek átlátszóak és semmi sem akadályozza a mikrohullámok szabad terjedését. Fém edényeket vagy fém díszítésű tányérokat a sütőbe ne tegyen be mert a fém nem engedik át a mikrohullámokat. Lehetőség szerint kerek vagy ovális edényeket használjon. A mikrohullámú sütőben használható edényekről részletes tájékoztatást olvashat a készülék használati útmutatójában. Kérjük figyelmesen olvassa el!

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A mikrohullámú sütő kialakításának köszönhetően egyszerűen tisztítható. A rozsdamentes acél kivitelű ház és a zománcozott belső felület nedves ruhával tisztítható. A forgó tányért lehetősége van akár mosogatógépen akár folyó víz alatt elmosni.

AJTÓNYITÁS EGYSZERŰEN

Az ajtóra rögzített nyitó kar segítségével, egyszerűen kinyitható a Sencor mikrohullámú sütő ajtaja. Az oldalra nyíló ajtó kialakításnak köszönhetően hatékonyabban tudja használni szinte minden helyzetben. A szabadonálló kialakításnak köszönhetően a készülék elhelyezése szinte határtalan.

ALACSONY ZAJSZINT

A Sencor mikrohullámú sütője még maximális teljesítmény melletti működés esetén is mindössze 58 dB (A) zajszinttel rendelkezik. Szinte észre se fogja venni, hogy működő a készüléket csak a beállított programok végét jelző hang figyelmezteti, hogy elkészült az étel!

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. Teljes ellenőrzést tesz lehetővé a főzési, melegítési folyamat alatt. Tökéletes láthatóságot biztosít a belső tér megvilágításával.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Alapvető
Kapacitás 17 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 700 W
Grill Nem
Forró levegős rendszer Nem
Vezérlés Mechanikus
Kijelző Nem
Tányér átmérő 24,5 cm
Belső felület Zománcozott
Ajtónyitás Bal
Beépíthető Nem
Magasság (cm) 26,5 cm
Szélesség (cm) 45,5 cm
Mélység (cm) 36 cm
Szín Ezüst
Tömeg 10,5 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/