SMW 1517 RD SENCOR MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ

Leírás

A Sencor SMW 1517RD egy letisztult, mégis elegáns megjelenésű piros szabadon álló mikrohullámú sütő. Az akár 700 W teljesítményre képes készülék manuális vezérlésű. A 17 literes kapacitás mellett öt különböző fokozattal lett felszerelve, továbbá elérhető a kiolvasztási funkció, valamint beépítésre került egy maximum 30 perces időzítő.

5 KÜLÖNBÖZŐ ÜZEMMÓD

Az egész folyamat egyszerű, praktikus és mindenekelőtt gyors! Az öt üzemmód az egyes ételek és élelmiszerek mikrohullámú teljesítményének csökkentésére vagy növelésére szolgál. Kiválóan alkalmas melegítésre, főzésre, de ételek kiolvasztására is. Csak forgassa el a szabályozót, állítsa be a kívánt üzemmódot és időt 30 percen belül.

·       MIN – Minimális teljesítmény 18 %
·       DEFROST – Kiolvasztás 36 %
·       LOW – Alacsony teljesítmény 58 %
·       MEDIUM – Közepes teljesítmény 81 %
·       MAX – Maximális teljesítmény 100 %

AJTÓNYITÁS EGYSZERŰEN

Az ajtóra rögzített nyitó kar segítségével, egyszerűen kinyitható a Sencor mikrohullámú sütő ajtaja. Az oldalra nyíló ajtó kialakításnak köszönhetően hatékonyabban tudja használni szinte minden helyzetben. A szabadonálló kialakításnak köszönhetően a készülék elhelyezése szinte határtalan.

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A mikrohullámú sütő kialakításának köszönhetően egyszerűen tisztítható. A fém kivitelű ház és a zománcozott belső felület nedves ruhával tisztítható. A forgó tányért lehetősége van akár mosogatógépen akár folyó víz alatt elmosni.

ALACSONY ZAJSZINT

A Sencor mikrohullámú sütője még maximális teljesítmény melletti működés esetén is mindössze 58 dB (A) zajszinttel rendelkezik. Szinte észre se fogja venni, hogy működő a készüléket csak a beállított programok végét jelző hang figyelmezteti, hogy elkészült az étel!

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. Teljes ellenőrzést tesz lehetővé a főzési, melegítési folyamat alatt. Tökéletes láthatóságot biztosít a belső tér megvilágításával.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Alapvető
Kapacitás 17 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 700 W
Vezérlés Mechanikus
Tányér átmérő 25 cm
Belső felület Zománcozott
Magasság (cm) 26,2 cm
Szélesség (cm) 45,2 cm
Mélység (cm) 35,5 cm
Szín Piros
Tömeg 10,5 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás