N6A2 XL4 GORENJE A.F.HŰTŐSZEKRÉNY

Leírás

Kialakítás Szabadonálló
Kivitel Alulfagyasztós
Francia ajtós hűtő Nem
Fagyasztó nélküli hűtőszekrény Nem
Mini hűtőszekrény Nem

Energia

Energiaosztály (A-G) E
Éves energiafogyasztás 240 kWh/év
Klíma osztály SN-N-ST-T

Funkciók

No Frost Igen

Rekeszek

Fagyasztó rekeszek száma 3

Polcok

Hűtő polcok száma 4 db

Méretek

Szélesség 60 cm
Magasság 185 cm
Mélység 59.2 cm
Tömeg 58.5 kg

További tulajdonságok

Nettó hűtőtér 204 liter
Nettó fagyasztótér 96 liter
Fagyasztó teljesítmény 10 kg/nap
Visszamelegedési idő 10 óra
Cserélhető oldalú ajtónyitó Van
Kijelző Van
Vízadagoló Nincs
Jégadagoló Nincs
Ajtórekeszek száma 3
Zajszint 38 dB

Gyártó: Gorenje
Modell: N6A2XL4

Leírás:

Nincs többé fárasztó leolvasztás

A fagyasztórekeszbe szerelt, a piacon kapható egyik legjobb hűtőrendszer megakadályozza a jég és a fagy felhalmozódását, így alacsonyan tartja az energiafogyasztást. Ez optimálisan kihasználja a tárolókapacitást, és nem kell leolvasztani és tisztítani a belső teret. Ráadásul a fagyasztott élelmiszerek nem tapadnak egymáshoz, így minden élelmiszer tisztán és rendben marad a fagyasztóban.

Tágas zöldségtároló rekesz

A tágas CrispZone rekesz elősegíti a zöldségek és gyümölcsök frissességének és tápanyagtartalmának megőrzését. Az alacsony hőmérséklet pedig meghosszabbítja az élelmiszer fogyaszthatóságát.

Ajtónyitások száma – korlátok nélkül

A GardenFresh hűtőszekrények ajtaja kialakításának köszönhetően az összes polc és rekesz teljesen kihúzható már akkor is, ha csak 90 fokra nyitod ki az ajtót. Ez a megoldás ideális az olyan szituációkban, amikor a hűtőszekrény mellett fal, munkalap vagy egy másik készülék helyezkedik el.

Az ideális mikroklíma minden polcon

Az IonAir negatív töltésű ionokat generál a készülék belsejében, amelyek a MultiFlow 360° rendszernek köszönhetően egyenletesen oszlanak el a hűtőszekrény egész rekeszében. Az ezekkel az anionokkal dúsított levegő megőrzi az ízeket és eltávolítja a kellemetlen szagokat.

Letisztult és kifinomult megjelenés

Az új, munkalap mélységű kivitelezés révén a hűtő egyrészt elegánsan, finoman illeszkedik a konyhádba, másrészt hatalmas befogadóképességgel is rendelkezik.

Alacsony zajszint

A kombinált hűtőszekrény mindössze 38 dB zajszint mellett működik, ami olyan csendes, mint az emberi suttogás. Ez a hűtőrendszer kiváló szigetelésének és innovatív hűtéstechnikai megoldásainak eredménye.

Jól áttekinthető hűtő és hatékony világítás

A hűtőszekrények LED-es világítása kiváló fényviszonyokat biztosít. Emellett, a hasznos élettartama harmincszor olyan hosszú, mint a hagyományos izzóké, és akár tízszer annyi energiát takarít meg.

Költséghatékony

A 15 éves, vagy annál idősebb készülékek akár háromszor több energiát fogyasztanak, mint az újak. Az új Gorenje modellek kiváló hőszigeteléssel, valamint továbbfejlesztett ajtótömítéssel, élvonalbeli hűtőrendszer-alkatrészekkel és elektronikus szabályozással rendelkezek, melyek a lehető legkevesebbre csökkentik az áramfelhasználást.

Egyszerű vezérlés hűtőszekrényhez és fagyasztóhoz

A nagy és áttekinthető LED kijelző lehetővé teszi a beállítások azonnali ellenőrzését. A °C szimbólum 2 másodpercig történő lenyomva tartásával egyszerűen válthat a rekeszek között, és külön-külön szabályozhatja a hőmérsékletet a hűtőszekrény vagy a fagyasztó részben.