WF S0377 NE/IXL WHIRLPOOL BEÉPÍTHETŐ KERÁMIALAP

Leírás

Whirlpool indukciós üvegkerámia főzőlap – WF S0377 NE/IXL

4 indukciós gyűrű. a FlexiCook zóna technológiája lehetővé teszi, hogy több égőt egy főzési zónává egyesítsen a nagyobb edényekhez és lábasokhoz. Intuitív csúszka, a készülék beállításainak könnyű vezérléséhez. Whirlpool indukciós üvegkerámia főzőlap jellemzői: Egy elegáns technológia, amely felmelegíti a serpenyőt, nem a főzőlapot, csökkenti az energia diszperziót és tökéletes főzési eredményeket biztosít. Elektromos tápegység.

Méretek

 • Készülék magassága5.4
 • SZÉLESSÉG77.0
 • Készülék mélysége51.0
 • Beépítési mélység48.0
 • Maximum beépítési szélesség75.2
 • Minimum beépítési szélesség75.0

Szerkezeti jellemzők

 • A BEMENET TÍPUSAElektromos
 • Főzőzónák száma4
 • Indukciós tipológia4
 • IdőzítőIgen
 • KONTROLL PANEL HELYEELeje
 • EAN kód8003437601293
 • KivitelBeépíthető
 • Kezelési módElektromos
 • Hálózati kábel hossza (cm)120
 • Áram/ Biztosíték (A)31,3
 • MűködésjelzésIgen
 • Maradékhő kijelzésSeparate
 • FőkapcsolóIgen
Whirlpool 6º SENTIDO

Chefcontrol

Ragyogóan intuitív funkció.

A Chef Control technológia lehetővé teszi a főzés vezérlését anélkül, hogy megérintené a kezelőszerveket. Ez a rugalmas területet három különböző zónára osztja, amelyek automatikusan aktiválódnak különböző hőmérsékleti tartományokban (magastól az alacsonyig), így a kívánt hőmérsékletet az edény felületen történő egyszerű elcsúsztatásával megváltoztathatja. Ez lehetővé teszi a teljes főzési ciklus zökkenőmentes vezérlését – például lehetővé teszi, hogy elkezdje a főzést magas hőfokon, majd az edényt az alacsonyabb hőmérsékletű területre csúsztassa, amikor alacsonyabb hőmérsékleten lassan párolni kíván.
Whirlpool FlexiSide

FlexiSide

A FlexiSide funkció kiemelkedő sokoldalúságot kínál

A FlexiSide funkció kiemelkedő sokoldalúságot kínál és a 4 induktornak köszönhetően még homogénebb hőeloszlást biztosít. A két főzőfelületet külön-külön vagy függőlegesen összekapcsolva is használhatja, így bárhol elhelyezheti és mozgathatja az edényeket a rugalmas területen belül, ezáltal akát több különböző méretű edényeket is elhelyezhet rajta.
Whirlpool power management

Energiagazdálkodás

Kiemelkedő energiahatékonyság.

Az Energiagazdálkodás funkcióval beállíthatja a főzőlap teljesítményszintjét, hogy elkerülje az otthoni tápegység túlterhelésének kockázatát.

Közvetlen hozzáférés a csúszkákkal
Egy új felhasználói felület, amely minden főzési zónához dedikált csúszkákkal rendelkezik.

Chef Control
A Chef Control egy olyan innovatív főzőeszköz, amellyel anélkül főzhet, hogy főzőlapon kellene beállítania a hőmérsékletet. Egyszerűen helyezze az edényt a főzőfelületre, és élvezze az ízletes ételeket!

Indukciós technológia
Gyorsabb, hatékonyabb főzés. Az indukciós technológia a főzőlap helyett az edényt melegíti fel. Az indukciós főzés hatékonysága a legmagasabb a piacon (90%), összehasonlítva a fűtőszálas rendszerrel (60%) és a gázzal (50%).

FlexiSlide
Használjon annyi helyet, amennyire szüksége van, két főzőzóna egyesítésével.

iXelium
Hosszantartó csillogás. A forradalmi iXelium technológia megvédi főzőlapját a karcolásoktól és a korróziótól, bármikor tökéletes csillogást biztosítva. Emellett csak egy puha törlőkendőre és vízre van szüksége a tisztításához.

Kiemelkedő design
Főzőlapjainkat úgy tervezték meg, hogy gyönyörűek és funkcionálisak is legyenek egyben. A kiemelkedő Filo desing főzőlapok könnyebben tisztíthatók, mint bármikor korábban.

Olvasztás funkció
Az Olvasztás funkció kiválasztásával nagyon alacsony hőmérsékleten főzhet. Ideális csokoládé, vaj olvasztására vagy ízletes, könnyű szószok elkészítéséhez.

Melegentartás
Meleg ételek bármikor. Az alacsony energiafelvételű Melegentartás funkció megakadályozza az ételek kihűlését, amíg a többi fogást készíti.

Párolás
Kiváló párolás. A Párolás funkció lehetővé teszi, hogy tökéletes eredményt érjen el a lassú főzésű recepteknél, és megakadályozza, hogy az étel megkeményedjen.

Elülső vezérlők
A vezérlőgombok a főzőlap elejére kerültek az egyszerű és intuitív vezérlés érdekében.

Vezérlés csúszkákkal
Intuitív főzés. Az érintésérzékeny Slider (csúszkás) vezérléssel könnyedén beállítható a főzőzónák teljesítménye, mely beállítás a készülék kijelzőjén folyamatosan látható.

Energiagazdálkodás
Kiemelkedő energiahatékonyság. A Power management funkcióval csökkenthető a lap által felvehető energiaszint. Ezzel elkerülhető az otthona elektromos hálózatának túlterhelése.

Booster
Szupergyors vízforralás a Booster zónán.

3 kW Booster
Tökéletes eredmény gyorsabban. Ez a Whirlpool főzőlap 3 kW teljesítményű Booster zónával van felszerelve a gyorsabb, hatékonyabb melegítésért.

6. Érzék automatikus funkciók
A megfelelő hőfok beállítása már nem jelent problémát, köszönhetően a 4 speciális, előre beállított funkciónak – akár 4 főzési zónához. Csak válassza ki a programot, és a főzőlap automatikusan beállítja a kívánt hőfokot a kívánt főzési módhoz.

Forralás
Automatikus forralás funkció

Érintőszenzor
Főzés gombnyomással. Az érintőszenzornak köszönhetően a főzőlapok precíz vezérlése csak egy ujjmozdulat, így egyszerűbb tisztítást és gondozást tesz lehetővé a főzőlap számára.